loading


V-C INJECTION 100% VITAMIN C

RM 14.00
Normal Price
RM 30.00    You save RM 16.00 (53%)
Shipping
First 1.00KG: RM6.00 
From Kedah , Estimated Arrival 1-3 working days.  
Please select option below

X

Quantity
- +
223 left
*Quantity exceeds maximum allowed
ItemID
175007260
Ship To
Within Malaysia ,Ship By: Courier Services,Self Collect,Normal Post
Weight
0.1 (kg or dimension)
Views
2199
Available Quantity
223
Seller Information
almasyuk
Store since 24 May 2014

Feedback Score
: 516+
Positive Feedback
: 99.81%
Total Product
: 559
Full Refund if you don't receive your order*
Item Specification
  • Report
  • Brand : V-C INJECION
    Conditions : New

    Product Description


    V-C INJECTION 100% VITAMIN C

    PERHATIAN!!! KAMI SYORKAN PENGGUNAAN PRODUK INI UNTUK LUARAN SAHAJA... INI ADALAH KERANA KEGUNAAN LUARAN SAHAJA SEBAGAI SERUM ADALAH CUKUP BERKESAN.

     

     

    VITAMIN C INJECTION UNTUK KULIT CERAH

    Saya pasti ramai wanita2 di luar sana mencari vitamin c injection dan mahukan kulit putih berseri, sekaligus mahu sekatakan kulit. Nak dapatkan tona kulit sekata bukan perkara yg mudah, tapi mesti ada jalan penyelesaiannya.



    VITAMIN C INJECTION


    V-C INJECTION

    VITAMIN C INJECTION


    V C ialah vitamin C tulen untuk injection bole kegunaan luar pon bole. Bagi yang takut nak injek2 bole apply kat seluruh kulit wajah. V- C Injection ni berguna untuk kulit memutih dan mencerahkan kulit supaya tona kulit menjadi sekata. Boleh digunakan untuk semua jenis kulit.

    Bagi yang nak cantikkn seluruh kulit badan pon ade cara2 mudah yang saya akan kongsikan dengan anda.

    Cara2 Putihkan seluruh kulit badan dengan Vitamin C Injection


    • Campurkan V-C injection kedalam lotion
    • Masker bersama V-C injection
    • Boleh diadunkan bersama krim muka, pelembab muka dan foundation
    Vitamin C Injection juga bertindak sebagai bahan yg bole mengecutkan jerawat, membersihkan muka dari sisa2 kotoran.
     
    Cara Penggunaan untuk luaran
    Campurkan kedalam krim muka / losyen / krim pelembab / atau apply terus ke kulit. 
    Jika terus apply ke kulit muka biarkan 20-30 minit, kemudian bilas dengan bersih.
    Untuk dapatkan kulit yang lebih putih dan mulus sekata, gunakan 2-3 amp sapu rata keatas kulit yang anda nak cerahkan, cth siku, ketiak, lingkaran gelap bawah mata dan banyak lagi.
     
    Bahan : Ascorbic Acid ( Vitamin C ) 500mg setiap ampoule.
     

    Cara simpan supaya tahan lama :



    • Elakkan letak di tempat yg panas
    • Letakkan dalam suhu 25 degree ke bawah.
    • Jauhkan dari kanak2
     
    Untuk kegunaan Injection :
    Tidak digalakkan kepada orang yang mempunyai tekanan darah tinggi, aterosklerosis, penyakit jantung atau apa-apa penyakit kronik dan wanita hamil atau menyusukan anak.
     
    TESTIMONI VITAMIN C INJECTION
    TESTIMONI VITAMIN C INJECTION
     
     

    PASTINYA ORIGINAL DARI

    http://almasyuk.lelong.my

     

    call/whatsapp : 01112424681

     

    Last Updated @ 7/13/2016 4:13:19 PM


      Buy with confidencewe have 884 Good Ratings from buyers !

    BuyerItem IDDateRatings
    ri**** 164661404 11/17/2017 8:41:00 AM Good & Trusted seller
    aa**** 184733174 11/4/2017 9:04:00 AM Very good seller
    a1**** 192435877 11/1/2017 1:49:00 PM Item received safe and sound. Thanks and kudos
    ah**** 190547528 10/31/2017 2:31:00 PM -
    Ma**** 181876951 10/29/2017 1:18:00 PM -
    Le**** 197451237 10/26/2017 7:54:00 PM Terima kasih. Pembungkusan yg amat baik. Barang pun baik.. semua nya baik.. terbaik.. tiptop.. meletop..
    ir**** 175007260 10/26/2017 6:21:00 PM Thank u for fast delivery
    nz**** 174796670 10/25/2017 4:31:00 PM Fast delivery. Highly recomended.



    Recent Transactions

    Buyer Product Details
    na**** V-C INJECTION 100% VITAMIN C 2 pcs
    13/11/2017
    ze**** V-C INJECTION 100% VITAMIN C 2 pcs
    06/11/2017
    ir**** V-C INJECTION 100% VITAMIN C 6 pcs
    24/10/2017
    ze**** V-C INJECTION 100% VITAMIN C 2 pcs
    19/10/2017
    kh**** V-C INJECTION 100% VITAMIN C 1 pcs
    05/10/2017
    he**** V-C INJECTION 100% VITAMIN C 3 pcs
    05/10/2017
    mi**** V-C INJECTION 100% VITAMIN C 1 pcs
    28/09/2017
    Ir**** V-C INJECTION 100% VITAMIN C 2 pcs
    28/09/2017
    ri**** V-C INJECTION 100% VITAMIN C 3 pcs
    18/09/2017
    Kh**** V-C INJECTION 100% VITAMIN C 1 pcs
    18/09/2017


    Questions & Comments

    Questions & Answers   Ask Seller


    Show:
    User:   mis****28/09/2017 12:53 PM
    Question:   Still available??
    Answer:   yaa... expired april 201828/09/2017 01:06 PM
    User:   ali****20/04/2017 09:07 PM
    Question:   If beli banyak dapat kurang ka? Macam 10 box cmtu..
    Answer:   whatsapp 0111242468121/04/2017 01:16 AM
    User:   dai****13/09/2016 09:39 PM
    Question:   Rm14 skotak yg ada 10 ampoules tu ka? saya tkan 5 quantity xdpt pla
    Answer:   apa?? dlm ni mmg ada 1014/09/2016 02:16 AM
    User:   ada****09/09/2016 03:16 PM
    Question:   hi selain vitc ni ada jenis lain x? cindela ke mixing white ke?
    Answer:   saya ada jenis ni ja sekarang09/09/2016 05:04 PM
    View All
    User:   mis****28/09/2017 12:53 PM
    Question:   Still available??
    Answer:   yaa... expired april 201828/09/2017 01:06 PM
    User:   ali****20/04/2017 09:07 PM
    Question:   If beli banyak dapat kurang ka? Macam 10 box cmtu..
    Answer:   whatsapp 0111242468121/04/2017 01:16 AM
    User:   dai****13/09/2016 09:39 PM
    Question:   Rm14 skotak yg ada 10 ampoules tu ka? saya tkan 5 quantity xdpt pla
    Answer:   apa?? dlm ni mmg ada 1014/09/2016 02:16 AM
    User:   ada****09/09/2016 03:16 PM
    Question:   hi selain vitc ni ada jenis lain x? cindela ke mixing white ke?
    Answer:   saya ada jenis ni ja sekarang09/09/2016 05:04 PM
    View All
    ;

    Maybank : 152170102502
    Mohd Saifullah Bin Samsudin


    Public Bank : 4766282122
    Mohd Saifullah Bin Samsudin


    CIMB Bank : 7609988392

    Mohd Saifullah Bin Samsudin


    Bank Islam: 02105020156971

    Mohd Saifullah Bin Samsudin


    Kami menggunakan perkhidmatan courier PosLaju and Gdex sahaja!! !!

    Gudang kami berada di Kedah. Jadi Waktu Operasi Penghantaran adalah seperti berikut:

    Poslaju Kedah Operasi : Ahad , Isnin, Selasa, Rabu, Khamis, Sabtu.

    Poslaju Kedah Tutup : Jumaat.

    ** Tapi Sabtu minggu pertama setiap bulan Poslaju tutup.**

    Gdex Kedah Operasi : Isnin, Selasa, Rabu, Khamis, Jumaat.

    Gdex Kedah Tutup : Sabtu, Ahad

    ** Tapi Jumaat setiap minggu Gdex Operasi half day **

    SILA RUJUK POSTAGE RATE UNTUK MENGETAHUI BARANG ANDA AKAN DIPOS MENGUNAKAN POSLAJU ATAU GDEX.

     

    Jika ada sebarang pertanyaan tentang barang / status barang / tracking / discount / bulk order. Terus Whatsapp / Telegram

    0111-2424681 (Untuk Lebih Mudah Berurusan)

    ** Untuk Penghantaran Ke Sabah dan Sarawak barang yang melebihi 2 KG dikenakan charge yang agak tinggi dari PosLaju dan Risiko untuk barang anda rosak adalah tinggi, jadi pelanggan di nasihat whatsapp kami terlebih dulu sebelum pembayaran dibuat - kerana kualiti servis untuk anda, keutamaan kami **

    Urus niaga dalam Ringgit Malaysia.

    Pembayaran belian melebihi RM100 melalui interbank yang memerlukan float transaction selama 1-3 hari,

    proses penghantaran akan delay sehingga transaction clear.

     

     

    sila hubungi saiful whatsapp: 01112424681

    Questions & AnswersDo you have any questions to ask merchant about this product   Ask Seller


    Display:
    User:   mis****28/09/2017 12:53 PM
    Question:   Still available??
    Answer:   yaa... expired april 201828/09/2017 01:06 PM
    User:   ali****20/04/2017 09:07 PM
    Question:   If beli banyak dapat kurang ka? Macam 10 box cmtu..
    Answer:   whatsapp 0111242468121/04/2017 01:16 AM
    User:   dai****13/09/2016 09:39 PM
    Question:   Rm14 skotak yg ada 10 ampoules tu ka? saya tkan 5 quantity xdpt pla
    Answer:   apa?? dlm ni mmg ada 1014/09/2016 02:16 AM
    User:   ada****09/09/2016 03:16 PM
    Question:   hi selain vitc ni ada jenis lain x? cindela ke mixing white ke?
    Answer:   saya ada jenis ni ja sekarang09/09/2016 05:04 PM
    View All
    User:   mis****28/09/2017 12:53 PM
    Question:   Still available??
    Answer:   yaa... expired april 201828/09/2017 01:06 PM
    User:   ali****20/04/2017 09:07 PM
    Question:   If beli banyak dapat kurang ka? Macam 10 box cmtu..
    Answer:   whatsapp 0111242468121/04/2017 01:16 AM
    User:   dai****13/09/2016 09:39 PM
    Question:   Rm14 skotak yg ada 10 ampoules tu ka? saya tkan 5 quantity xdpt pla
    Answer:   apa?? dlm ni mmg ada 1014/09/2016 02:16 AM
    User:   ada****09/09/2016 03:16 PM
    Question:   hi selain vitc ni ada jenis lain x? cindela ke mixing white ke?
    Answer:   saya ada jenis ni ja sekarang09/09/2016 05:04 PM
    View All
    0.0

    0.0 stars out of 5
    5 star
    0
    4 star
    0
    3 star
    0
    2 star
    0
    1 star
    0
    Share your thoughts with others
    Write a review
    Only buyers who purchased the product may leave a review

    Frequently Bought Together

    Customers Who Bought This Item Also Bought

    Related Products

    Recently Viewed Items

    almasyuk' Best Seller

    Promotion Items

    almasyuk' Recently Sold

    almasyuk' Items



    You may also be interested in Tag:
    * * suntikan



    Note : The seller assumes all responsibility for listing this item. Please contact the seller to resolve any questions before or after purchasing the item. Currency is RM (Ringgit Malaysia) unless otherwise noted.
    Back to Top
    Our Affiliates : Lmall.my | Superbuy.my | Pretty.my